26 May 2009

My 1st Quilt



I'm doing my first quilt and still dlm proses, belum siap lagi but it's halfway done. Lately ni aku bizi sikit, tu yg tak sempat nak update blog. Bizi menjahit fabric basket and pyramid purse hehehe


Dah siap potong2 fabric, suspen jugak nak cantum hehe. Takut tak jadi macam dalam notes yg teacher bagi hahaha. Tapi bila dah cantum, alhamdulillah dah ada la iras2 kat dalam nota. It's not that perfect but sooo excited bila dah dpt 4 block ni..


Lepas ni boleh la cantum sashing and outer border plak. Dah siap nanti aku ambik gambar lagi..

2 comments:

Aida said...

looking forward nak tenguk yg siap nanti..!

Akmal said...

insyaAllah..sure tunjuk punye, 1st quilt kan..
cantik tak cantik blakang kira hehehe
mesti diabadikan dlm blog

Post a Comment

26 May 2009

My 1st Quilt

I'm doing my first quilt and still dlm proses, belum siap lagi but it's halfway done. Lately ni aku bizi sikit, tu yg tak sempat nak update blog. Bizi menjahit fabric basket and pyramid purse hehehe


Dah siap potong2 fabric, suspen jugak nak cantum hehe. Takut tak jadi macam dalam notes yg teacher bagi hahaha. Tapi bila dah cantum, alhamdulillah dah ada la iras2 kat dalam nota. It's not that perfect but sooo excited bila dah dpt 4 block ni..


Lepas ni boleh la cantum sashing and outer border plak. Dah siap nanti aku ambik gambar lagi..

2 comments:

Aida said...

looking forward nak tenguk yg siap nanti..!

Akmal said...

insyaAllah..sure tunjuk punye, 1st quilt kan..
cantik tak cantik blakang kira hehehe
mesti diabadikan dlm blog

Post a Comment

Award from Zila

Award from Zila

Award from Zila

Award from Zila

Enews And Updates

Followers

Advertisement

DIY Bag Lover
 

Copyright 2008 All Rights Reserved | Blogger Template by Bloganol and Smart Blogging Tips | Distributed by Deluxe Templates