03 August 2009

New curtain in the making




Bermula esok sehinggalah Isnin depan aku akan bercuti,gara2 swine flu. Kerja tengah banyak, tapi takpe boleh lah aku start menjahit untuk bersiapan raya. Wah semangat betul nak raya hehehe, puasa pun belum.


Sebenarnya aku tgh excited nak jahit langsir baru. Almaklumlah langsir lama tu dah lama tak berganti. Dah pudar dah warna dia! hehe..So malam ni aku start potong langsir. Kalau tak malam ni dah boleh jahit tp benang plak takde.


Takpe, KIV dulu jahit langsir, malam ni aku nak siapkan grab bag yang dah lama terbengkalai.



Bag body ni aku dah jahit almost last 2 weeks cuma talinya belum sempat potong. So malam ni siapkan grab bag dulu. Esok pegi beli benang dan jahit langsir..


6 comments:

-- LoVe.. LiFe -- said...

boleh order???

Aida said...

hai...dah nak start buat langsir raya ya :)

MamaDaniel said...

bestnyer dpt menjahit.. x sbr nk tgk langsir ni siap. klasik kaler dia... nice... :)

Akmal said...

ha ah k'aida,,sementara free kolej tutup :) lepas ni dah sibuk balik.takut tak sempat..

Akmal said...

malam baru dpt jahit, zila. bila anak2 dah tido. mesti zila rindu sgt kat mesin jahit kan. nanti dah siap saya post gambarnya

Anonymous said...

hai

Post a Comment

03 August 2009

New curtain in the making


Bermula esok sehinggalah Isnin depan aku akan bercuti,gara2 swine flu. Kerja tengah banyak, tapi takpe boleh lah aku start menjahit untuk bersiapan raya. Wah semangat betul nak raya hehehe, puasa pun belum.


Sebenarnya aku tgh excited nak jahit langsir baru. Almaklumlah langsir lama tu dah lama tak berganti. Dah pudar dah warna dia! hehe..So malam ni aku start potong langsir. Kalau tak malam ni dah boleh jahit tp benang plak takde.


Takpe, KIV dulu jahit langsir, malam ni aku nak siapkan grab bag yang dah lama terbengkalai.



Bag body ni aku dah jahit almost last 2 weeks cuma talinya belum sempat potong. So malam ni siapkan grab bag dulu. Esok pegi beli benang dan jahit langsir..


6 comments:

-- LoVe.. LiFe -- said...

boleh order???

Aida said...

hai...dah nak start buat langsir raya ya :)

MamaDaniel said...

bestnyer dpt menjahit.. x sbr nk tgk langsir ni siap. klasik kaler dia... nice... :)

Akmal said...

ha ah k'aida,,sementara free kolej tutup :) lepas ni dah sibuk balik.takut tak sempat..

Akmal said...

malam baru dpt jahit, zila. bila anak2 dah tido. mesti zila rindu sgt kat mesin jahit kan. nanti dah siap saya post gambarnya

Anonymous said...

hai

Post a Comment

Award from Zila

Award from Zila

Award from Zila

Award from Zila

Enews And Updates

Followers

Advertisement

DIY Bag Lover
 

Copyright 2008 All Rights Reserved | Blogger Template by Bloganol and Smart Blogging Tips | Distributed by Deluxe Templates