25 October 2009

Back On the Track



Terasa sekejap masa berlalu. Syawal dah pun berakhir..dan sepanjang Syawal ni jugak aku memang betul2 takde mood nak update blog ni. Malas nak update blog, malas nak menjahit, malas nak join giveaway dari bloggers walau pun aku teringin nak menang hehehe dan malas nak tinggalkan komen pada entry di blog rakan-rakan blogger walaupun aku tak miss baca entry mereka :).

Mmg sepanjang Syawal ni, aku berhibernasi je la. Padahal byk lagi order dari ofismate dan students aku yang belum settle. Dorang pun dah bising tanya bila siap tempahan hehe. Sungguh tak berdisiplin aku ni. Sori ye semua..Maklum la Syawal ni byk sgt open house on weekends. Balik rumah dah tak larat nak menjahit.

Semalam dapat jugak aku bangkit dari 'hibernasi' dan berjaya jugak la menyudah kan 3 order dari students aku. Alhamdulillah :) Dah start menjahit, susah plak la nak berenti, end up sampai pukul 3 pagi la duk mengadap mesin jahit tu. Mmg lepas rindu sungguh la kat mesin jahit tu.

Dah 3 pagi, tak larat dah nak amik gambar2 sume. Masuk bilik terus tidur..tapi mata takleh nak lelap..

2 comments:

zila said...

salam..
lama x singgah ke sini? awak & anak2 apa khabar?
byk jahitan ek? selamat siapkan order ek..

akmal said...

alhamdulillah sihat,
tu la sekarang ni tgh pening nak siapkan order hehe, byk lagi ni
anak2 pun ok. sekarang ni asyik on off je jahit, mcm2 hal berlaku lately ni.

Post a Comment

25 October 2009

Back On the Track

Terasa sekejap masa berlalu. Syawal dah pun berakhir..dan sepanjang Syawal ni jugak aku memang betul2 takde mood nak update blog ni. Malas nak update blog, malas nak menjahit, malas nak join giveaway dari bloggers walau pun aku teringin nak menang hehehe dan malas nak tinggalkan komen pada entry di blog rakan-rakan blogger walaupun aku tak miss baca entry mereka :).

Mmg sepanjang Syawal ni, aku berhibernasi je la. Padahal byk lagi order dari ofismate dan students aku yang belum settle. Dorang pun dah bising tanya bila siap tempahan hehe. Sungguh tak berdisiplin aku ni. Sori ye semua..Maklum la Syawal ni byk sgt open house on weekends. Balik rumah dah tak larat nak menjahit.

Semalam dapat jugak aku bangkit dari 'hibernasi' dan berjaya jugak la menyudah kan 3 order dari students aku. Alhamdulillah :) Dah start menjahit, susah plak la nak berenti, end up sampai pukul 3 pagi la duk mengadap mesin jahit tu. Mmg lepas rindu sungguh la kat mesin jahit tu.

Dah 3 pagi, tak larat dah nak amik gambar2 sume. Masuk bilik terus tidur..tapi mata takleh nak lelap..

2 comments:

zila said...

salam..
lama x singgah ke sini? awak & anak2 apa khabar?
byk jahitan ek? selamat siapkan order ek..

akmal said...

alhamdulillah sihat,
tu la sekarang ni tgh pening nak siapkan order hehe, byk lagi ni
anak2 pun ok. sekarang ni asyik on off je jahit, mcm2 hal berlaku lately ni.

Post a Comment

Award from Zila

Award from Zila

Award from Zila

Award from Zila

Enews And Updates

Followers

Advertisement

DIY Bag Lover
 

Copyright 2008 All Rights Reserved | Blogger Template by Bloganol and Smart Blogging Tips | Distributed by Deluxe Templates