08 December 2009

Seribu Kemaafan



Salam buat semua kawan2 STASH SWAP Group 3 because I didn’t manage to mail all the stash on time. Especially untuk Dayang sebab dah janji nak pos all the stash untuk Dayang last Monday tp terpaksa postpone. Sebabnya..

Actually saya dah ada all the listed stash kecuali 10pcs of button yang diorder belum lagi sampai yang mana saya expect akan terima last Monday morning. Tapi pada pagi yang sama saya terima panggilan dari kampung mengatakan my MIL was admitted to ICU due to heart attack. Kami sekeluarga terus packing barang2 yang penting sahaja utk dibawa pulang ke kampung di Kelantan and left the stash (mmg terlupa sgt untuk bawa balik sekali dalam keadaan tergesa-gesa tu). And now I’m still in Kelantan sementara menunggu my MIL still in recovery untuk kembali pulang ke rumah.

To Dayang, mintak maaf byk2 sebab lambat pos stash yang sepatutnya due date nya ialah on 3rd Dec. Maybe I’ll ask my sister to mail all the stash utk Dayang sekiranya saya terpaksa berada di sini lebih lama. Dan untuk kawan2 yang lain, jugak saya mintak maaf sgt2 sekiranya masalah saya ini menyebabkan our next project tergendala :(
I'm so sorry..

2 comments:

-- LoVe.. LiFe -- said...

mak mat yuh still kat icu lagik ke?
hope everything will be ok

dMasyri said...

salam kak akmal..
dyg here..
dyg baru je buka blog akak..
it's ok..
dyg bleh je tunggu..
hope MIL akak cepat2 sembuh..
=)

Post a Comment

08 December 2009

Seribu Kemaafan

Salam buat semua kawan2 STASH SWAP Group 3 because I didn’t manage to mail all the stash on time. Especially untuk Dayang sebab dah janji nak pos all the stash untuk Dayang last Monday tp terpaksa postpone. Sebabnya..

Actually saya dah ada all the listed stash kecuali 10pcs of button yang diorder belum lagi sampai yang mana saya expect akan terima last Monday morning. Tapi pada pagi yang sama saya terima panggilan dari kampung mengatakan my MIL was admitted to ICU due to heart attack. Kami sekeluarga terus packing barang2 yang penting sahaja utk dibawa pulang ke kampung di Kelantan and left the stash (mmg terlupa sgt untuk bawa balik sekali dalam keadaan tergesa-gesa tu). And now I’m still in Kelantan sementara menunggu my MIL still in recovery untuk kembali pulang ke rumah.

To Dayang, mintak maaf byk2 sebab lambat pos stash yang sepatutnya due date nya ialah on 3rd Dec. Maybe I’ll ask my sister to mail all the stash utk Dayang sekiranya saya terpaksa berada di sini lebih lama. Dan untuk kawan2 yang lain, jugak saya mintak maaf sgt2 sekiranya masalah saya ini menyebabkan our next project tergendala :(
I'm so sorry..

2 comments:

-- LoVe.. LiFe -- said...

mak mat yuh still kat icu lagik ke?
hope everything will be ok

dMasyri said...

salam kak akmal..
dyg here..
dyg baru je buka blog akak..
it's ok..
dyg bleh je tunggu..
hope MIL akak cepat2 sembuh..
=)

Post a Comment

Award from Zila

Award from Zila

Award from Zila

Award from Zila

Enews And Updates

Followers

Advertisement

DIY Bag Lover
 

Copyright 2008 All Rights Reserved | Blogger Template by Bloganol and Smart Blogging Tips | Distributed by Deluxe Templates