10 April 2009

Presenting..My New Project




Haaaa...ni la project baru aku. Sweet kan fabric basket ni? Actually bukannya aku nak buat basket ni semata-mata. But, i'm gonna learn about quilt, qulting and also about patchwork. Tutorial utk buat fabric basket ni aku dapat kat sini. Rasanya kalau utk beginner cam aku InsyaAllah la boleh buat, tapi aku tau bukan senang jugak nak buat sebenarnya. So, kalau ada kawan-kawan yg nak belajar buat basket ni, boleh la ke blog ni sebagai panduan.

2 comments:

mamadaniel2008 said...

Akmal.. cantik la basket.. kena belajar jugak nih..
hehe..
blog pun cantik gak.
welcome to the blog world..
bila start kelas kat CP? gi weekend ke?
Akmal dok mana? teringin gak nak gi CP.. bleh kita jumpa..heee

Akmal said...

projek basket ni postpone dulu zila sbb mesin jahit buat hal..nanti kalau dah ada mesin jahit sendiri bolehla buat basket ni

Post a Comment

10 April 2009

Presenting..My New Project


Haaaa...ni la project baru aku. Sweet kan fabric basket ni? Actually bukannya aku nak buat basket ni semata-mata. But, i'm gonna learn about quilt, qulting and also about patchwork. Tutorial utk buat fabric basket ni aku dapat kat sini. Rasanya kalau utk beginner cam aku InsyaAllah la boleh buat, tapi aku tau bukan senang jugak nak buat sebenarnya. So, kalau ada kawan-kawan yg nak belajar buat basket ni, boleh la ke blog ni sebagai panduan.

2 comments:

mamadaniel2008 said...

Akmal.. cantik la basket.. kena belajar jugak nih..
hehe..
blog pun cantik gak.
welcome to the blog world..
bila start kelas kat CP? gi weekend ke?
Akmal dok mana? teringin gak nak gi CP.. bleh kita jumpa..heee

Akmal said...

projek basket ni postpone dulu zila sbb mesin jahit buat hal..nanti kalau dah ada mesin jahit sendiri bolehla buat basket ni

Post a Comment

Award from Zila

Award from Zila

Award from Zila

Award from Zila

Enews And Updates

Followers

Advertisement

DIY Bag Lover
 

Copyright 2008 All Rights Reserved | Blogger Template by Bloganol and Smart Blogging Tips | Distributed by Deluxe Templates