27 April 2009

Fabrics for My 1st Project




Fabrics ni dah lama aku beli kat Cottage Patch tp tak tau la bila boleh start quilt project ni. Sekarang ni bizi sikit kat kolej. Plannya 2nd May nak start, harap2 hari tu takde apa2 hal dan boleh spent the whole day learning quilt. Hope my quilt will turn out to be nice with these combination of fabrics :D


3 comments:

MamaDaniel said...

cantik kain.. x sabar nak tgk hasilnyer.. nnti take pic of the progress la.. bleh we all tgk...

-- LoVe.. LiFe -- said...

chaiyok2....

Akmal said...

MamaDaniel,insyaAllah..pics sume dah ambik cuma tunggu masa nak post hehe

love..life,
tq tq :D

Post a Comment

27 April 2009

Fabrics for My 1st Project


Fabrics ni dah lama aku beli kat Cottage Patch tp tak tau la bila boleh start quilt project ni. Sekarang ni bizi sikit kat kolej. Plannya 2nd May nak start, harap2 hari tu takde apa2 hal dan boleh spent the whole day learning quilt. Hope my quilt will turn out to be nice with these combination of fabrics :D


3 comments:

MamaDaniel said...

cantik kain.. x sabar nak tgk hasilnyer.. nnti take pic of the progress la.. bleh we all tgk...

-- LoVe.. LiFe -- said...

chaiyok2....

Akmal said...

MamaDaniel,insyaAllah..pics sume dah ambik cuma tunggu masa nak post hehe

love..life,
tq tq :D

Post a Comment

Award from Zila

Award from Zila

Award from Zila

Award from Zila

Enews And Updates

Followers

Advertisement

DIY Bag Lover
 

Copyright 2008 All Rights Reserved | Blogger Template by Bloganol and Smart Blogging Tips | Distributed by Deluxe Templates